Profită de promoția noastră! La 1 bilet achiziționat primești al doilea bilet cu reducere 50%
Advanced Thinking

Proiectarea şi Îmbunătăţirea Produselor şi Serviciilor

Să regândim profund modul în care proiectăm

Ce îți oferim ?

O experiență de învățare sinceră și interactivă ce trece dincolo de sloganurile inovaţiei şi creativităţii, ajungând la esenţa modului în care se proiectează produse şi servicii. Vom aduce în discuţie provocările organizaţionale ale proiectării şi metode avansate de creativitate şi validare a performanţelor produselor.

Alături de noi vor fi invitaţi speciali şi liderii proiectului Re-Designing Building Design – The Blueprint for Collaborative Business Model for the Built Environment, susţinut de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare – un grup care şi-a propus, pe baza Metodologiei ATOM, să optimizeze la detaliu modul de lucru într-una dintre cele mai vechi domenii de proiectare, a Arhitecturii şi mediului construit, de la idee până la recepţie.

De ce credem că este valoros și pentru tine ?

 • Pentru că se bazează pe experienţe multiple din lucru cu echipe de cercetare-dezvoltare şi îmbunătăţire a produselor şi serviciilor din arii variate precum Robotică, Farmacologie, Automotive, Industrie Alimentară, Arhitectură sau Financiar-Bancară.
 • Pentru că nu promitem nici o pastilă magică care îţi va salva proiectul în curs. Dar vom încerca să te ajutăm să vezi cu alţi ochi procesele de design şi disciplina proiectării, să dai coerenţă modului în care se lucrează la proiectare în organizaţia ta şi să îmbogăţeşti semnificativ standardele şi metodele prin care sunt create produsele şi serviciile pe care le oferiţi.

Despre ce vom dialoga cu tine ?

Într-o lume din ce în ce mai exigentă cu privire la calitate, timp şi costuri, credem că a sosit momentul să şi deschidem o conversaţie profundă şi pragmatică despre problemele (de proiectare) ale proiectării şi cum pot fi “regândite” şi rezolvate.

 • • Unde încep şi se termină cu adevărat procesele de dezvoltare a produselor şi serviciilor?
 • • O imagine de ansamblu, clară şi pragmatică asupra proceselor de design şi a legăturilor lor cu promovarea, vânzarea şi execuţia serviciilor şi produselor.
 • • Cine este de fapt responsabil de produse şi servicii şi de ce? Integrarea reală a proiectării de produse şi servicii în ansamblul organizaţional - Roluri, Responsabilităţi şi Managementul performanţei în Cercetare – Dezvoltare - Inovare.
 • • Ce avem de făcut pentru a trece de la Încercare şi Eroare la Proiectare la Specificaţii - Reducerea costurilor şi timpului de proiectare.
 • • Cum inventăm viitorul “la comandă” – Metodologii avansate de management al proceselor de proiectare şi Creativitate Inventivă.

Ce metodologii și concepte vom integra ?

 • • Voice of Customers şi Modelul Kano - metode de captare a vocii clientului şi sortare a nevoilor.
 • • Design for Six Sigma formatul DMADV şi House of Quality - pentru managementul fazelor şi livrabilelor cheie ale proceselor de design.
 • • Designul Experimentelor – pentru optimizarea parametrilor în designul controlat, “la specificaţii”.
 • • Metoda TRIZ – pentru creativitate inventivă.
Participă la acest Masterclass, și află mai multe despre modul de proiectare al produselor si serviciilor.
....

Detalii eveniment

Preț: 300
joi, 17 octombrie 2024, 9:00 - 14:30
Sala Lipscani
Hotel Cișmigiu, Bulevardul Regina Elisabeta 38

Faze ATOM

Design & implement
Execute
Improve & implement
People development

....

Vrei să afli mai multe despre eveniment?

Lasă-ne un mesaj şi un membru al echipei Advanced Thinking te va contacta curând.

Distribuie eveniment


Testimoniale

Aflati de la organizatii care au participat la evenimentele noastre pentru a face urmatorul pas in dezvoltarea strategiei de business.

În urmă cu 5 ani compania noastră a început un amplu proces de transformare organizaţională cu scopul de a deveni, dintr-o companie condusă pur antreprenorial românesc, o companie condusă pe procese şi pe indicatori. La recomandarea BERD, am avut discuţii cu 10 firme de consultanţă şi după ce am văzut toate abordările, ne-a fost clar că viziunea propusă de Advanced Thinking era cea potrivită pentru noi. Credeam ca va fi un proiect de 6 luni, dar după mai bine de 5 ani continuăm să îmbunătăţim activitatea din compania noastră şi sperăm să îi avem alături de noi încă mult timp. Toate schimbările în bine prin care a trecut Lidas alături de Advanced Thinking se resimt atât în interiorul organizaţiei, cât şi în exterior – prin relaţiile pe care le avem cu partenerii şi clienţii noştri şi prin rezultatele obţinute, precum creşterea cifrei de afaceri cu 260% faţă de startul proiectului, creşterea numărului de angajaţi de la 200 la aproape 500 şi expunerea Lidas pe piaţa internaţională.

Rodul muncii noastre, în echipă, a fost validat pe scena OPEX din Amsterdam, unde am fost invitaţi în 2022 să prezentăm proiectul de transformare organizaţională în calitate de “best case” în domeniu.

Liviu Șotre, CEO LidasLidas
Liviu Sotre CEO Lidas

Achiziţionează-ţi biletul din timp și profită de următoarele reduceri:

În funcție de momentul în care te gândești să achiziționezi biletul la eveniment:

Data evenimentului - 2 LuniSe aplică un discount de 20%
20%
Data evenimentului - 1 LunăSe aplică un discount de 10%
10%
Pachet de grup

Iar dacă faci parte dintr-un grup de 3 persoane, veți plăti contravaloarea a doar 2 bilete. Beneficiul de grup nu se cumulează cu cele de mai sus.

Pentru grupuri mai mari de 3 persoane sau dacă te interesează mai multe evenimente, te rugăm să ne contactezi pentru a găsi împreună cea mai bună soluție.