Profită de promoția noastră! La 1 bilet achiziționat primești al doilea bilet cu reducere 50%
Advanced Thinking

Termeni si Condiții

1. Termeni generali

 • 1.1. Prezentul document conținând termenii și condițiile aplicabile cumpărătorilor de bilet (denumit în continuare "Termeni și Condiții") stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate accesa Site-ul, si poate incheia la distanta un contract pentru cumpararea unuia sau mai multor locuri la evenimentele oferite spre comercializare prin intermediul acestuia.
 • Prin acceptarea conditiilor inserate in prezentul document cu ocazia plasarii si achitarii unei comenzi in site, intre dumneavoastra si societatea noastra se incheie un contract la distanta, de aceea vă rugăm să citiți integral acest document înainte de a utiliza serviciile furnizate de societatea noastră.
 • 1.2. Utilizatorii înțeleg și acceptă că accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, precum și cumpărarea unui loc la un eveniment pe Site, constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor.
 • 1.3. Dacă aveți nelămuriri cu privire la conținutul Termenilor și Condițiilor, obligațiile prevăzute de acest document sau orice alte întrebări referitoare la evenimente, le puteți comunica pe adresa de e-mail [email protected]
 • 1.4. În înțelesul Termenilor și Condițiilor, termenii următori înseamnă: a) „Administratorul Site- ului” înseamnă Advanced Thinking SRL, cu sediul în Strada Socului, nr. 6, Chitila, Ilfov; b) "Site" sau „evenimente.advanced-thinking.com” înseamnă website-ul evenimente.advanced- thinking.com

2. Mod funcționare

 • 2.1. evenimente.advanced-thinking.com este site-ul de evenimente al Advanced Thinking SRL, care oferă acces la o serie de evenimente de business. Comenzile efectuate pe site-ul evenimente.advanced-thinking.com sunt confirmate printr-un e-mail de înregistrare primit după finalizarea comenzii.
 • 2.2. În urma finalizării cu succes a unei comenzi online, cumpărătorul primește pe adresa de e- mail furnizată confirmarea înscrierii la eveniment care conţine informaţii legate de locul, data şi ora desfăşurării evenimentului.
 • 2.3. Administratorul Site-ului vă poate trimite ulterior prin SMS sau e-mail oferte promoționale pentru alte evenimente organizate în orașul dumneavoastră sau care ar putea să vă intereseze. Scopul acestor mesaje este de fidelizare a clienților. Dacă nu doriţi să mai primiți aceste informări, inclusiv mesajele anuale de reabonare la newsletter, în caz ca ați ales să nu îl mai primiți, vă rugăm să ne scrieți la office[at]advanced-thinking.com pentru a vă anonimiza complet pe advanced-thinking.com, cerând în mod expres acest lucru. Dacă dați unsubscribe de la un anumit newsletter trimis, de exemplu, pentru un anumit eveniment, e nevoie sa fiți anomizați complet pentru a nu mai primi nicio comunicare din partea Advanced Thinking pe viitor.
 • 2.4 După redirecţionarea către procesatorul de plată, utilizatorii au la dispoziție maxim 10 minute pentru a plăti comanda, altfel aceasta va expira, iar locurile selectate pot fi ocupate între timp de către alt client.

3. Relații cu clienții

 • 3.1. Ne puteți contacta la adresa de e-mail [email protected], pentru solicitări sau întrebări cu privire la evenimentele organizate de Advanced Thinking SRL. Uneori, datorită numărului mare de cereri, primirea unui răspuns poate dura până la 48 de ore sau mai mult, în funcție de complexitatea solicitării. Vă asigurăm că toți clienții sunt în mod egal la fel de importanți pentru noi și că depunem toate eforturile pentru a vă răspunde cât mai repede și a vă oferi servicii de calitate.
 • 3.2. Toată comunicarea cu clienții noștri se realizeaza în scris pentru a putea urmări discuțiile și a putea rezolva cât mai eficient, rapid și cu atenție solicitările voastre. Vă încurajăm să folosiți adresa de mai sus și vă mulțumim pentru înțelegere.

4. Modalitati de plata

 • 4.1. Plata cu cardul - Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către https://netopia-payments.com/, partenerul Administratorului Site-ului în procesarea acestor plăţi. Comunicarea cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi. Prin menținerea activă a opțiunii “Activează opțiunea plăți rapide”, prezentă în formularul de plată online pus la dispoziția Administratorului Site-ului de către procesatorul de plăți, utilizatorul își dă acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plăți online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV. Suma efectivă de plată va fi afișată înainte de a fi direcționat către pagina procesatorului de plăți.
 • 4.2. Plata prin transfer bancar - Este necesară formularea unei solicitări scrise pe adresa [email protected] pentru transmiterea datelor bancare.

5. Informatii cu privire la dreptul de retragere aplicabil unui contract incheiat intre un profesionist si un consumator

 • Pentru acest contract se aplica prevederile contractelor de tip click-warp incheiate la distanta – exprimarea acordului de vointa in mod expres pentru incheierea contractului are loc prin plata efectiva a pretului care reprezinta actul de manifestare expresa a vointei dumneavoastra de a contracta din momentul in care societatea noastra ia la cunostinta de efectuarea platii, conform legii comertului electronic.
 • Conform art. 16, alin (1) din OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, „sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:
 • a) contractele de servicii, după prestarea integrală a serviciilor și, în cazul în care contractul dă naștere unei obligații de plată pentru consumator, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul de retragere după executarea integrală a contractului de către profesionist;
 • c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate sau personalizate in mod clar;
 • m) contractele de furnizare de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă executarea a început și, în cazul în care contractul dă naștere unei obligații de plată pentru consumator, în condițiile în care:
 • (i) consumatorul și-a dat acordul prealabil expres pentru începerea executării în cursul perioadei de retragere;
 • (ii) consumatorul a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul de retragere în consecință;
 • (iii) profesionistul a furnizat confirmarea încheierii contractului, în conformitate cu art. 7 alin. (2) sau cu art. 8 alin. (7).”
 • Astfel, achitarea contravalorii unui loc la unul dintre evenimentele noastre reprezinta acordul expres al dumneavoastra pentru inceperea executarii contractului din momentul in care societatea noastra ia cunostinta de efectuarea platii si reprezinta confirmarea dumneavoastra ca ati luat la cunostinta de faptul ca va veti pierde dreptul de retragere.
 • In acest sens, dupa efectuarea platii executarea contractului incepe prin rezervarea locului dumneavoastra la evenimentul/evenimentele pentru care ati ales sa achitati pretul.