Profită de promoția noastră! La 1 bilet achiziționat primești al doilea bilet cu reducere 50%
Advanced Thinking

Deblocarea şi Valorificarea Potenţialului Uman în Context Organizaţional

Cultivarea Excelenţei

Ce îți oferim ?

Într-o lume de afaceri competitivă, crearea infrastructurii organizaționale nu este doar o alegere strategică, ci o nevoie puternică către o schimbare de paradigmă. Este forța motrică din spatele succesului competitiv în peisajul dinamic de astăzi și elementul secret al inițiativelor de Îmbunătățire Continuă și Dezvoltare a Oamenilor care nu au egal. Infrastructura organizațională nu se limitează doar la a pune bazele succesului organizațional, ci sădește sămânța pentru o curbă masivă de învățare și dezvoltare care împinge fiecare angajat către excelență.

Te-ai întrebat vreodată de unde să începi atunci când vine vorba de deblocarea potențialului uman? Daca da, atunci nu mai căuta! Acest Masterclassl prezintă o Abordare a Deblocării Potențialului Uman care nu numai că oferă răspuns la această întrebare, ci o și transformă într-un rol central în dezvoltarea abilităților, talentelor și pasiunilor angajaților.

De ce credem că este valoros și pentru tine ?

 • Datorită unui traseu structurat: CE pași și CÂND sunt de urmat în timpul procesului de dezvoltare pentru a asigura că rezultatele dorite devin realități palpabile.
 • Datorită clarității privind instrumentele utilizate în fiecare pas: înțelegerea modului în care instrumentele se leagă între ele pentru a servi obiectivele de dezvoltare și selecția acelor instrumente critice care, împreună cu ideile provenite din diverse surse informează procesul de luare a deciziilor.
 • Datorită trecerii de la experiență la o perspectivă bazată pe date, de la o dezvoltare tradițională a resurselor umane bazată pe experiență la o viziune bazată pe date care îmbunătățește procesul de luare a deciziilor cu informațiile care contează cu adevărat.
 • Datorită transparenței progresului realizat: abordarea noastră permite urmarirea în timp real a progresului, asigurând totodată ca toate parțile implicate au acces la același nivel de informații.

Despre ce vom dialoga cu tine ?

 • • Despre o schimbare de paradigmă în înțelegerea responsabilităților în organizații.
 • • Despre claritate asupra limitelor de responsabilitate ale unei persoane și impactul acestora asupra competențelor actuale.
 • • Despre explorarea competențelor necesare pentru a îndeplini cu succes responsabilitățile atribuite.
 • • Despre maximizarea performanței proceselor prin înțelegerea legăturii dintre responsabilități și competențe.
 • • Despre beneficiile practice aduse de schimbarea de paradigmă prin identificarea competențelor esențiale și strategiilor de dezvoltare ale acestora pentru o performanță optimă.

Ce metodologii și concepte vom integra ?

 • • Learning & Development si Six Sigma format DMAIC pentru dezvoltare a oamenilor.
 • • Integrarea testelor psihometrice în procesul de dezvoltare a oamenilor.
Participă la Masterclass-ul care oferă răspunsuri dintr-o perspectivă practică şi inovatoare.
....

Detalii eveniment

Preț: 300
joi, 05 decembrie 2024, 9:00 - 14:30
Sala Lipscani
Hotel Cișmigiu, Bulevardul Regina Elisabeta 38

Faze ATOM

Design & implement
Execute
Improve & implement
People development

....

Vrei să afli mai multe despre eveniment?

Lasă-ne un mesaj şi un membru al echipei Advanced Thinking te va contacta curând.

Distribuie eveniment


Testimoniale

Aflati de la organizatii care au participat la evenimentele noastre pentru a face urmatorul pas in dezvoltarea strategiei de business.

În urmă cu 5 ani compania noastră a început un amplu proces de transformare organizaţională cu scopul de a deveni, dintr-o companie condusă pur antreprenorial românesc, o companie condusă pe procese şi pe indicatori. La recomandarea BERD, am avut discuţii cu 10 firme de consultanţă şi după ce am văzut toate abordările, ne-a fost clar că viziunea propusă de Advanced Thinking era cea potrivită pentru noi. Credeam ca va fi un proiect de 6 luni, dar după mai bine de 5 ani continuăm să îmbunătăţim activitatea din compania noastră şi sperăm să îi avem alături de noi încă mult timp. Toate schimbările în bine prin care a trecut Lidas alături de Advanced Thinking se resimt atât în interiorul organizaţiei, cât şi în exterior – prin relaţiile pe care le avem cu partenerii şi clienţii noştri şi prin rezultatele obţinute, precum creşterea cifrei de afaceri cu 260% faţă de startul proiectului, creşterea numărului de angajaţi de la 200 la aproape 500 şi expunerea Lidas pe piaţa internaţională.

Rodul muncii noastre, în echipă, a fost validat pe scena OPEX din Amsterdam, unde am fost invitaţi în 2022 să prezentăm proiectul de transformare organizaţională în calitate de “best case” în domeniu.

Liviu Șotre, CEO LidasLidas
Liviu Sotre CEO Lidas

Achiziţionează-ţi biletul din timp și profită de următoarele reduceri:

În funcție de momentul în care te gândești să achiziționezi biletul la eveniment:

Data evenimentului - 2 LuniSe aplică un discount de 20%
20%
Data evenimentului - 1 LunăSe aplică un discount de 10%
10%
Pachet de grup

Iar dacă faci parte dintr-un grup de 3 persoane, veți plăti contravaloarea a doar 2 bilete. Beneficiul de grup nu se cumulează cu cele de mai sus.

Pentru grupuri mai mari de 3 persoane sau dacă te interesează mai multe evenimente, te rugăm să ne contactezi pentru a găsi împreună cea mai bună soluție.